ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΠΣΚ ΣΥΡΙΖΑ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑΟ χρόνος για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για τη μετάβαση από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, μετρά πια αντίστροφα. Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30/11 έως και την Κυριακή 2/12, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Στην Ηγουμενίτσα, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αντιπροσώπων θα γίνεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πάργης & Κρήτης 3 1oς όροφος, τηλέφωνο: 2665022500, την Κυριακή 25/11, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Στην Παραμυθιά η ψηφοφορία θα γίνεται στο κατάστημα Ιωάννη Παρόλα, Βούλγαρη 8, την Κυριακή 25/11, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Στους Φιλιάτες στο καφενείο Βασίλη Στασιά, αριστερά από την είσοδο του ΓΝ Νοσοκομείου Φιλιατών, την Κυριακή 25/11, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.
Οι υποψηφιότητες κατατίθενται μέχρι την Παρασκευή βράδυ στις 20:00. Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται.
Η γενική συνέλευση Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θέλει να δηλώσει την αμέριστη στήριξη  και αλληλεγγύη της στους αγωνιζόμενους συμπολίτες μας  που εργάζονται στο δημόσιο και στους ΟΤΑ της περιοχής μας. Οι συμπολίτες μας αυτοί, αντιδρούν στην επιχειρούμενη μείωση του προσωπικού των αντίστοιχων υπηρεσιών μέσω των απολύσεων (ΔΕ ΙΔΑΧ) και δεν δέχονται καμία απόλυση-διάθεση καθόσον υπάρχει έλλειψη προσωπικού.
Οι παραπάνω διαθεσιμότητες είναι στην ουσία  απάνθρωπες απολύσεις, που ανοίγουν το δρόμο για ακόμα περισσότερες απολύσεις εργαζόμενων στο δημόσιο και τους ΟΤΑ και για ξεπούλημα δημοσίων και κοινωνικών υπηρεσιών σε ιδιωτικά συμφέροντα. Την ώρα δε που η κυβέρνηση δρομολογεί μέσω της διαθεσιμότητας  την απόλυση τουλάχιστον 2.000 μόνιμων υπαλλήλων, αποκαλύπτεται (σύμφωνα με αναφορές των ΜΜΕ) πως μέσα στο 2012 έχει ήδη προβεί σε 1.852 διορισμούς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει δεσμευτεί πως σύντομα θα καταθέσει πρόταση νόμου για κατάργηση της εργασιακής εφεδρείας και των διαθεσιμοτήτων, που αποτελούν τους προθάλαμους απολύσεων των εργαζομένων  στο δημόσιο και στους ΟΤΑ. Αυτή η πρόταση νόμου θα αποτελεί και πολιτική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, εάν συμμετέχει στο μέλλον σε κυβέρνηση της Αριστεράς, που θα καταργήσει με τη στήριξη των εργαζομένων και του λαού όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους τους.
Ηγουμενίτσα 21/11/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου