ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

3/10 8:30μμ: O Γιώργος Σταθάκης στο "Πάνθεον"


O βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης, υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται από σήμερα στην Ήπειρο. Στην Θεσπρωτία θα βρεθεί την  ερχόμενη Παρασκευή  3/10. Πιο συγκεκριμένα :
1.     Περί ώρα 13:00 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας.
2.     Περί ώρα 14:30 ο Γιώργος Σταθάκης θα συναντηθεί στο ξενοδοχείο Angelika Palace με εκπροσώπους ΜΜΕ και θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσουν.
3.     Περί ώρα 18:00 στην Ηγουμενίτσα στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, θα συναντηθούν με παραγωγικούς φορείς της περιοχής που θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους και θα συζητήσουν τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη.
4.  Στις 20:30 ο Γιώργος Σταθάκης θα μιλήσει στο «Πάνθεον» σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα : «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης. Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
5.  To πρωί του Σαββάτου 4/10 ο Γιώργος Σταθάκης θα επισκεφθεί το ΒΙΟΠΑΘΕ και την Παραμυθιά, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου