ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Μυνήματα υποψηφίων σε ΠΕ & Δήμους Θεσπρωτίας

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
την Κυριακή ψηφίζουμε για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου. Από την ψήφο του καθενός μας εξαρτάται το πώς θα πορευθεί η Θεσπρωτία, η Ήπειρος αλλά και η πατρίδα μας στο μέλλον.
Φίλες και Φίλοι,
αυτοί που θα εκλεγούν θα διαχειριστούν τις τύχες της Περιφέρειάς μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μη δώσετε αυτή τη δυνατότητα σ' αυτούς που τη διαχειρίστηκαν μέχρι σήμερα. Σ' αυτούς που υπηρετήσανε και προασπίσανε τις πολιτικές που μας φέρανε μέχρις εδώ. Με την ψήφο σας ανατρέψτε τους πριν να είναι πολύ αργά.
Ψηφίστε το συνδυασμό "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" με επικεφαλής τη βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
Εμπρός για την Ανατροπή!
Παναγιώτης Γ. Πάντος 
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Θεσπρωτίας


Η εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ο Δήμος έχει την ανάγκη μας. Την ανάγκη όλων μας.  Η συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη, είναι η δύναμη της Ηγουμενίτσας. Είναι η ενίσχυση της συμμετοχής, της προάσπισης των δημοκρατικών θεσμών. Καλούμε τους πολίτες να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους. Να αποφασίσουν για το μέλλον τους.
Ο Δήμος δεν είναι πεδίο πειραματισμών, αλλά πεδίο ευθύνης για τη ζωή όλων μας. Απαιτεί ήθος, γνώση, εμπειρία, διαφάνεια και κυρίως θέληση.
Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας.
Είναι το μεγάλο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που εγγυάται την πορεία προς τα μπρος.
Που εγγυάται ένα Δήμο αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, διεκδίκησης, ισόρροπης ανάπτυξης.
Ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε.
Ένα Δήμο πρωταγωνιστή και όχι θεατή των εξελίξεων.
Που να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων του από άκρη σε άκρη, σε κάθε τοπική ενότητα, σε κάθε οικισμό.
Την Κυριακή πρέπει να γυρίσουμε σελίδα.
Να συνενώσουμε τις δυνάμεις για τη νέα πενταετία.
Σας καλώ όλους να συμπαραταχθείτε μαζί μας ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, να δώσουμε αγώνα ειλικρινή και δίκαιο, που θα μας οδηγήσει στην εκλογική νίκη, δημιουργώντας για το Δήμο μας, κλίμα προοπτικής και δημιουργίας.
Ας μην αφήσουμε να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.
Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημοτική Συνεργασία.
Για να βρούμε πάλι το χαμόγελο… Για να βρούμε πάλι την ελπίδα! Μαζί!!!
Ανδρέας Ε. Νταής 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Τελειώνοντας την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 18 Μαΐου 2014, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για αγκάλιασμα του ψηφοδελτίου μας.
Στη διάρκεια της προεκλογικής μας δραστηριότητας, ήρθαμε σε επικοινωνία με όλους τους δημότες και ετεροδημότες του Δήμου μας. Παρουσιάσαμε τις κατευθύνσεις του προγράμματός μας, ακούσαμε τις  προτάσεις και τις αγωνίες σας. Δουλέψαμε συλλογικά για να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Προβλήματα που δημιούργησε  η οικονομική κρίση, η μείωση των οικονομικών πόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση, η μείωση της κοινωνικής πρόνοιας, η υποβάθμιση θεσμών και υποδομών.
Η αύξηση της ανεργίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους μας, η μείωση των εισοδημάτων, η φυγή των υπηρεσιών , το κλείσιμο των καταστημάτων, η συμπίεση της γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας, είναι μερικές από τις πληγές του Δήμου μας. Δεν έχουμε την αυταπάτη πως αντιμετωπίζονται εύκολα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Χρειάζεται συμμετοχή των δημοτών και κριτικός έλεγχος στις λειτουργικές δραστηριότητες  της δημοτικής αρχής . Χρειάζεται διαφάνεια, συνέπεια και ήθος.
Η Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, στηρίζεται στην συλλογικότητα. Διαθέτει στελέχη όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελμάτων, που συνθέτουν την εμπειρία και την ανιδιοτέλεια με την θέληση για προσφορά.
Κρατήσαμε υψηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης, μακριά από μικρόψυχες προσπάθειες προσωπικής σπίλωσης και διχαστικές πρακτικές, επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στην προγραμματικές μας κατευθύνσεις.  Στον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, είμαστε απαραίτητοι όλοι.

Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς

Δημήτρης Σακαρέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Σουλίου

Ενωτικής Κίνησης για την Ανάπτυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου