ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές στην Ηγουμενίτσα

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με την υποψήφια περιφερειάρχη  Ηπείρου και βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, τον Γιάννη Μηλιό, υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής και υποψήφιο Ευρωβουλευτή  του ΣΥΡΙΖΑ και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Θεσπρωτίας Παναγιώτη Πάντο, θα περιοδεύσει στην Ηγουμενίτσα την ερχόμενη Πέμπτη  8/5. Πιο συγκεκριμένα :   Περί ώρα 19:00 στην Ηγουμενίτσα και στο χώρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας θα συναντηθούν με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και θα συζητήσουν τα αναγκαία βήματα που πρέπει να γίνουν άμεσα για την παραγωγική ανασυγκρότησηΚατόπιν θα περιοδεύσουν στην αγορά της Ηγουμενίτσας.
Επίσης o  Δημήτρης Παπαδημούλης,  υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα την ερχόμενη Κυριακή 11/5. Πιο συγκεκριμένα:
Περί ώρα 11:00πμ θα συναντηθεί στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου «Πάνθεον» με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.  
Κατόπιν, στις 11:30 πμ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στον ίδιο χώρο, με θέμα: «25 Μάη: Ψηφίζουμε για την Ελλάδα. Ανοίγουμε δρόμο για την δική μας Ευρώπη».
Στην συνέχεια, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας,  θα περιοδεύσει στους δρόμους της Ηγουμενίτσας και θα επισκεφθεί τα εκλογικά κέντρα των συνδυασμών «Ήπειρος Ανατροπής» και «Δημοτική Συνεργασία».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου