ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μετεκλογική Ανακοίνωση

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
                                                                       
                                                                      Ηγουμενίτσα 22/6/2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εκλογική Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  χαιρετίζει θερμά με την ευκαιρία του τέλους της προεκλογικής περιόδου τον θεσπρωτικό λαό. Επίσης ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και φίλες, συντρόφους και συντρόφισσες, που συναντήθηκαν μαζί μας στις προεκλογικές μας δράσεις, αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα που επέβαλλαν τα διεθνή και εγχώρια μέσα πληροφόρησης.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πολίτες των πόλεων και της υπαίθρου του νομού μας για την υποδοχή και αποδοχή που μας επιφύλαξαν κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Για την διάθεσή τους να μας ακούσουν και σε πολλές περιπτώσεις να αποδεχθούν τις προτάσεις μας και το πρόγραμμά μας και να μας στηρίξουν με την ψήφο τους.
Είναι αλήθεια ότι πλησιάσαμε, με την βοήθειά τους, κοντύτερα στον εκλογικό στόχο που είχαμε θέσει για την κατάληψη της βουλευτικής έδρας του νομού μας. Ευελπιστούμε πως ο λαός της Θεσπρωτίας στις επόμενες εκλογές θα στείλει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο ελληνικό κοινοβούλιο για να παλέψει για την ακύρωση του μνημονίου και των μέτρων λιτότητας.  
Την ημέρα των εκλογών σε διψήφιο αριθμό εκλογικών τμημάτων του Νομού μας δόθηκαν τα παλιά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, (αυτά της 6ης Μαίου). Το ζήτημα αντιμετωπίστηκε και έτσι δεν εμποδίστηκε το ρεύμα ανόδου μας, μια και όλοι είδαμε τις εκλογικές μας δυνάμεις μας να εξαπλασιάζονται, τοπικά και πανελλήνια. Είμαστε πλέον αξιωματική αντιπολίτευση και θα τιμήσουμε την ψήφο των 7300 συμπολιτών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ασκώντας προγραμματική, υπεύθυνη και κινηματική αντιπολίτευση. Βεβαιώνουμε επίσης πως θα σεβαστούμε τις προγραμματικές  μας προεκλογικές δεσμεύσεις στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία και τους ηλικιωμένους συμπατριώτες μας και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός βουλής να μη περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι του μνημονίου που οδηγούν την οικονομία σε ύφεση και την κοινωνία μας σε απόγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου