ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ανοίγουμε δρόμο για το λαό και την ελπίδα !


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δελτίο Τύπου                                15/6/2012

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας προηγούμενου τριημέρου 

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο και Τσακίρη Αστυρόπη την Τετάρτη 13/6 επισκέφθηκε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του. Έγινε αναλυτική ενημέρωση για τη δραστηριότητα των μελών του σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούνται, κυρίως όμως στους τομείς του τουρισμού, των ιχθυοκαλλιεργειών, της μεταποίησης και του εμπορίου. Το κλιμάκιο ενημέρωσε το ΔΣ του Επιμελητηρίου για το πρόγραμμα εξόδου από την οικονομική κρίση, την στήριξη των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ανασυγκρότηση της οικονομίας της χώρας που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Στη συνέχεια της ημέρας, το κλιμάκιο περιόδευσε σε καταστήματα στο κέντρο της Ηγουμενίτσας. Κτόπιν το κλιμάκιο επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά και το Δημαρχιακό μέγαρο. Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοιχτή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας στην Πλατεία Δημαρχείου με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Βίτσα, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και Γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Η συγκέντρωση μας ήταν κατά γενική ομολογία η πολυπληθέστερη της τρέχουσας προεκλογικής περιόδου.
 Την επόμενη μέρα Πέμπτη 14/06, πολυμελές κλιμάκιο με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Τσακίρη Αστυρόπη και Δημήτρη Τσότση και τον Δημήτρη Βίτσα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Φιλιατών. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές μας μίλησαν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πάνω Πλατεία των Φιλιατών, αφού προηγουμένως περιόδευσαν στα καταστήματα και στο παζάρι της ακριτικής μας πόλης. Το απόγευμα κλιμάκιο μας περιόδευσε σε καταστήματα της Ηγουμενίτσας μοιράζοντας το φυλλάδιο με το πρόγραμμά μας. Το βράδυ άλλο κλιμάκιο επισκέφθηκε την Σέλιανη, όπου έτυχε θερμής φιλοξενίας των κάτοικων της περιοχής
            Σήμερα Παρασκευή το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο και Τσακίρη Αστυρόπη επισκέφθηκε τον Δήμο Ηγουμενίτσας, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που έκαναν ενημέρωση για τα προβλήματα (κυρίως οικονομικά) που αντιμετωπίζει ο Δήμος λόγω μνημονίου. Στη συνέχεια το κλιμάκιο περιόδευσε σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης μοιράζοντας το φυλλάδιο με το πρόγραμμά μας. Κατόπιν επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής, το Δικαστικό μέγαρο και τις υπηρεσίες του Νέου Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ και Λιμεναρχείο). 
            Το απόγευμα το κλιμάκιο συνέχισε την περιοδεία, μοιράζοντας το φυλλάδιο με το πρόγραμμά μας σε καφετέριες και καταστήματα στην Ηγουμενίτσα. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολύ θετικές.  Προβλέψεις για νίκη του λαού, ερωτήσεις, ευχές και προτροπή για στάση ευθύνης για τις μέρες που έρχονται. Με συνέπεια στις αξίες και τις προτάσεις μας και με τη δέσμευση να «μην προδώσουμε το λαό». Πολλοί θαμώνες των καφενείων που δήλωναν ψηφοφόροι του πρώην κυβερνητικού κόμματος του μνημονίου, αλλά και αρκετοί που δήλωναν συντηρητικοί ψηφοφόροι που πλήττονται από την οικονομική κρίση, υποσχέθηκαν πως θα στηρίξουν την προτεινόμενη κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δηλώνοντας τώρα απελευθερωμένοι από την επιλογή που έκαναν στις 6/5 αλλά και πιστεύοντας σε νίκη του λαού μας και στη Θεσπρωτία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου