ΣΥΡΙΖΑ

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Σάββατο 10/1 στις 12:30 μμ στο "ΠΑΝΘΕΟΝ"

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!

Ενόψει της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών η Οργάνωση Μελών ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και τους νέους της πόλης να πλαισιώσουν τις προεκλογικές δράσεις της Οργάνωσης, να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας να απελευθερωθούν από την τρομοκρατία της κυβερνητικής προπαγάνδας και των τηλεοπτικών δελτίων και να συστρατευτούν ΤΩΡΑ με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα για  την οριστική ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, δισταγμό ή ολιγωρία! Η πρόκληση της ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής υπερβαίνει προσωπικές φιλοδοξίες και σχέδια.

Σας καλούμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη για την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, όχι για λόγους κομματικής αλαζονείας, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ, επειδή  το έργο της εθνικής ανάτασης και ανασυγκρότησης δεν μπορεί να είναι υπόθεση των χρεοκοπημένων μνημονιακών ηγεσιών, αλλά της Αριστεράς, η οποία έχει και το ηθικό πλεονέκτημα και τις κοινωνικές δυνάμεις για να το υλοποιήσει.

Σας καλούμε να δώσουμε από κοινού τη μάχη για την κατάκτηση της πρωτιάς με ευρεία διαφορά στο Νομό και της εκλογής - για πρώτη φορά στην ιστορία του Νομού μας - βουλευτή από την Αριστερά.

Σας καλούμε να στηρίξετε το ενωτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ και να παρευρεθείτε στην παρουσίαση  των υποψήφιων βουλευτών μας το Σάββατο στις 10 Ιανουαρίου στις 12:30 μμ στο ΠΑΝΘΕΟΝ.Συντονιστικό Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου