ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

15/1 : Περιοδεία σε υπηρεσίες Δ. Ηγουμενίτσας


Σε υπηρεσίες του Δήμου Ηγουμενίτσας περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 16/1   κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη. Με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και συνέπεια επιβεβαιώνοντας την τάση  του κεντρικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας και την αίσθηση που μεταφέρεται από τους πολίτες καθημερινά πως και στη ΠΕ Θεσπρωτίας η διαφορά θα καταγραφεί κοντά στον πανελλαδικό μέσο όρο.
Αρχικά επισκέφθηκαν την  Αστυνομική Διεύθυνση όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, ξεκίνησαν την ρύθμιση κάποιων διαδικαστικών θεμάτων σχετικών με τις εκλογές και είχαν σύντομη συνάντηση με την διοίκηση.
Στην συνέχεια επισκέφθηκαν την ΠΕ Θεσπρωτίας συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και είχαν σύντομη συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη μια και ήταν σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούσε στη ενημέρωση αντιμετώπισης θεμάτων σχετικών με τις εκλογές.
Κατόπιν η επίσκεψη συνεχίστηκε στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Εκεί συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και είχαν σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο. Συζήτησαν θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση μια και οι μνημονιακές πολιτικές και η υφιστάμενη νομοθεσία δεν μπορούν να δώσουν απάντηση στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα της ΤΑ και του πολίτη.
Τελικά όλοι μαζί, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο,  της Ηγουμενίτσας που λειτουργεί στον πεζόδρομο. 
 Το απόγευμα της Τετάρτη 14/1 το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την ΔΕ Παραποτάμου.
       Σήμερα Κυριακή, το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα περιοδεύσουν σε Νέα Σελεύκεια, Μαυρούδι, Καστρί και Άγιο Βλάσιο.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου