ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ξεκίνησαν χθες 8/1 από τους Φιλιάτες, οι προεκλογικές περιοδείες. Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών αύριο Σάββατο 12:30μμ στο "Πάνθεον".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ενωτικό κλίμα, καλή διάθεση και αισιοδοξία μέσα στο  πανελλαδικό ρεύμα που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, ξεκίνησε χθες 8/1 από τους Φιλιάτες, η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ και στη Θεσπρωτία. Μέλη της τοπικής ΟΜ και οι υποψήφιοι βουλευτές περιόδευσαν στο παζάρι και στην αγορά των Φιλιατών, χθες το πρωί. Παρά την χαμηλή θερμοκρασία η υποδοχή που έτυχε το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ από τους κατοίκους της περιοχής ήταν ιδιαίτερα θερμή.   
Κοινή πεποίθηση όλων είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό του πρόγραμμα αποτελεί την ρεαλιστική ελπίδα που μπορεί να σταματήσει την συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση την οποία έφεραν οι μνημονιακές πολιτικές, και να φέρει ξανά τον τόπο σε βήματα ανάπτυξης. Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων για το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών, την συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και την συνεχιζόμενη ύφεση της οικονομίας, που έστειλε τους νέους στην ανεργία και τη μετανάστευση, περιόρισε τις συντάξεις των ηλικιωμένων και σκόρπισε φτώχεια σε  αγρότες και κτηνοτρόφους.
Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και είχε την ευκαιρία να αναπτύξει κάποιους από τους βασικούς πυλώνες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εμφανής η αίσθηση σε όλους πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πιο κοντά  σε αυτοδύναμη ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών. Ένα ελπιδοφόρο ενδεχόμενο που δημιουργεί  προσδοκίες και συσπειρώνει όλο και περισσότερους, στο κοινό πολιτικό σχέδιο που έχει στόχο να αφουγκραστεί την κοινωνία και να εφαρμόσει μια διακυβέρνηση προσανατολισμένη στις ανάγκες των πολλών. 
Η παρουσίαση  των υποψήφιων βουλευτών μας θα γίνει αύριο Σάββατο 10 Ιανουαρίου, στην Ηγουμενίτσα ώρα 12:30 μμ στο «ΠΑΝΘΕΟΝ».
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου