ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Κυριακή 11/1: Περιοδεία σε Ασπροκκλήσι, Σαγιάδα

Με ενωτικό κλίμα, καλή διάθεση και αισιοδοξία μέσα στο  πανελλαδικό ρεύμα που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε και χθες Κυριακή 11/1 η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη επισκέφθηκαν το Ασπροκκλήσι και την Σαγιάδα.
Ο καλός καιρός ήταν σε αρμονία με την ζεστή διάθεση του κόσμου, που συνομίλησε με τους υποψήφιους βουλευτές και το πολυμελές κλιμάκιο του. Υπήρχε σε όλους η βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και αυτοδύναμος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 μια και ο ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό του πρόγραμμα αποτελεί την ρεαλιστική ελπίδα που μπορεί να σταματήσει την συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση την οποία έφεραν οι μνημονιακές πολιτικές, και να φέρει ξανά τον τόπο σε βήματα ανάπτυξης.
Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Μαργαριτιίου και αύριο το πρωί σε δημόσιες υπηρεσίες στην Ηγουμενίτσα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου