ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τετάρτη 14/1: Περιοδεία σε Παραμυθιά και Πέρδικα

Με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και σοβαρότητα επιβεβαιώνοντας την τάση  του πανελλαδικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε την Τετάρτη 14/1 η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν στην αγορά και σε δημόσιες υπηρεσίες της Παραμυθιάς.
Αρχικά επισκέφθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια τον Δήμο, όπου είχαν συνάντηση με την Δήμαρχο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην Πυροσβεστική. Σκοπός των περιοδειών είναι η γνωριμία με τους πολίτες και η ενημέρωση τους για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών του μνημονίου στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας.
 Το απόγευμα της Τετάρτη 14/1 το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Πέρδικα. Εκεί επισκέφθηκαν την αγορά και τα καφενεία της περιοχής. Επίσης επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ, όπου συνομίλησαν με συνταξιούχους  καθώς και με αγρότες της περιοχής.

           Σήμερα Παρασκευή, το πρωί κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα επισκεφθούν δημόσιες υπηρεσίες στην Ηγουμενίτσα και το απόγευμα την περιοχή Παραποτάμου. Αύριο Σάββατο 17/1 το πρωί, θα επισκεφθούν την Παραμυθιά και θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική που θα γίνει στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στις 11:00πμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου