ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πέμπτη 15/1 :Περιοδεία στους Φιλιάτες

Με αισιοδοξία, ενωτικό πνεύμα και συνέπεια, επιβεβαιώνοντας την τάση  του πανελλαδικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε την Πέμπτη 15/1, η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν στους Φιλιάτες.
Αρχικά επισκέφθηκαν το Γενικό Nοσοκομείο Φιλιατών και συνομίλησαν με ασθενείς και εργαζόμενους. Αν και η Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου έχει παραδοθεί, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, υλικά και πόρους για να μπορέσει να λειτουργήσει το Νοσοκομείο στοιχειωδώς και να παρέχει τις υπηρεσίες υγείας που έχει ανάγκη ο πολίτης.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμο, όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην αγορά και το παζάρι. Ο καιρός ήταν καλός και πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή βρισκόταν έξω στα καφενεία και την αγορά. Έτσι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν  τους πολίτες για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών του μνημονίου, στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας. Τα χωριά της ευρύτερης περιοχής  πρέπει  να ζωντανέψουν ξανά, μια και πολλές δημόσιες υπηρεσίες έχουν κλείσει, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ έχουν περιοριστεί, ενώ πολλοί νέοι ακολουθούν τον δρόμο της μετανάστευσης.

Αύριο Σάββατο 17/1 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα επισκεφθούν την Παραμυθιά και θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική που θα γίνει στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στις 11:00πμ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου