ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Συνέλευση μελών και φίλων ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας την Κυριακή 26/5 και ώρα 19:00 στο "Πάνθεον"


Συντρόφισσες και σύντροφοι, Φίλες και φίλοι, 
Βρισκόμαστε αύριο (Κυριακή) απόγευμα στις 7:00μμ στο "Πάνθεον" για να προγραμματίσουμε τον νέο προεκλογικό αγώνα. Καλούμαστε να καταθέσουμε τις αγωνίες, τις διαθεσιμότητες  και τις προτάσεις μας για τις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιούνη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά συγκρότηση, τεκμηρίωση, δράση, χαμαλίκι... και χρήματα (όσοι μπορούν και δεν έδωσαν πρόσφατα ) !
 
Από τις εκδηλώσεις και συνελεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά την 6η Μάη αλλά και από την καθημερινή κίνηση των μελών του, διαπιστώνουμε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνει γύρω του ένα κοινωνικό ρεύμα το οποίο ζητάει έκφραση αλλά και τη συμμετοχή στο εγχείρημα μας. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλους μας .

Παίρνοντας υπόψη τα παραπάνω, να είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για :
1)     Οργάνωση κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης για να γίνει σχετικό αίτημα για ομιλητή.
2)     Θα συζητήσουμε αν θα επιδιώξουμε την οργάνωση ομιλίας ή συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ στους 3 μεγάλους Δήμους ή όπου αλλού κριθεί αυτό απαραίτητο, ώστε να μπορεί να συμμετάσχει και να μιλήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.
3)     Προσπαθούμε να έρθουμε σε απαφή με το γραφείο του Προέδρου για να προγραμματίσουμε επίσκεψη του στην περιοχή μας.
4)     Δίνουμε διαθεσιμότητες για κάποια σταθερά σημεία (περίπτερα, τραπεζάκια, εκλογικά κέντρα) που να λειτουργούν όσο είναι δυνατόν σε καθορισμένες ώρες, καθώς πολύς κόσμος μας αναζητά κι έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να μας βρει.
5)     Συζητάμε για τις περιοδείες και δηλώνουμε διαθεσιμότητες. Η εκλογική επιτροπή θα παρουσιάσει τον προτεινόμενο προγραμματισμό και όποιος/α θέλει επιλέγει που θέλει να βοηθήσει.
6)     Υπάρχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης του ΣΥΡΙΖΑ κι επιπλέον η οικονομική συμβολή αποτελεί μια πολιτική πράξη υποστήριξης. Συζητάμε αν σε κάποια δραστηριότητα μας, μπορούμε να την προωθήσουμε, έχοντας μαζί μας ένα κουτί οικονομικής ενίσχυσης.
7)     Από τώρα δηλώνουμε διαθεσιμότητες για το κρίσιμο θέμα των εκλογικών αντιπροσώπων για τις εκλογές της 17ης Ιούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου