ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κεντρική Συγκέντρωση - Περιοδείες 3-4/5

H υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Θεσπρωτία ΠόπηΤσακίρη
H κεντρική ανοιχτή πολιτική προεκλογική μας συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 20:00, στην Πλατεία Δημαρχείου. Μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και η Όλγα Αθανίτη, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν η μεγαλύτερη  ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε στον Νομό μας την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Δείτε τα παρακάτω video :

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Θεσπρωτία Δημήτρης Τσότσης

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Θεσπρωτία Μάριος Κάτσης

H κεντρική ομιλήτρια μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Αθανίτη
Ο κόσμος στη Πλατεία Δημαρχείου λίγο πριν τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Ο κόσμος στη Πλατεία Δημαρχείου κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


 
Ηγουμενίτσα: Κείμενο που εκφωνήθηκε στο άνοιγμα της συγκέντρωσης της 4/5

Πλησιάζουμε σε μια εκλογική αναμέτρηση, την οποία κάποιοι  προσπάθησαν να την εμποδίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν κάτω από το βάρος των κοινωνικών αγώνων, που φανέρωσαν την αντίθεση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στα μνημόνια και τις πολιτικές των χωρίς όριο περικοπών. Αισιοδοξούμε ότι θα αποτύχουν και στην άλλη βασική τους επιδίωξη: να καλλιεργήσουν το φόβο και να εκβιάσουν τους πολίτες. Η επικοινωνία με τους κατοίκους του νομού μας εδραιώνει την πεποίθησή μας ότι το μήνυμα της κάλπης θα είναι μια μεγάλη ανατροπή, ένα ηχηρό χαστούκι στο δικομματισμό. Οι πολίτες είναι ενημερωμένοι και κανείς δεν μπορεί να καλλιεργήσει το φόβο και να τους εκβιάσει. Τους ακούσαμε να μας λένε όλοι : έμποροι, αγρότες, άνεργοι, υπάλληλοι, αστυνομικοί, νεολαίοι πως δεν πάει άλλο πια με τις πολιτικές που επιβάλουν οι τραπεζίτες και η κ. Μέρκελ.
Απευθυνόμαστε στο λαό της Θεσπρωτίας, δεν κρυβόμαστε σε κλειστές αίθουσες φρουρούμενοι, κοιτάμε στα μάτια τους κατοίκους της πόλης με τα κλειστά μαγαζιά και τις κοινωνικές ή δημόσιες υπηρεσίες και μονάδες  υγείας & παιδείας που κλείνουν, συγχωνεύονται ή είναι προς ιδιωτικοποίηση (όπως το Λιμάνι η παράκτια ζώνη, το ΤΕΙ και το ΤΕΠ της Ηγουμενίτσας, το Νοσοκομείο Φιλιατών η Εγνατία και η Δωδώνη) κοιτάμε στα μάτια τους κατοίκους του κάμπου που μαραζώνει (με την Δωδώνη και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών να καταρρέουν) και της εγκαταλελειμμένης υπαίθρου (με τις ανοιχτές περιβαλλοντικές πληγές στον Καλαμά και στο ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι) και ζητούμε απ’ αυτούς να μας εμπιστευτούν και να μας βοηθήσουν να γκρεμίσουμε τα μνημόνια και τις πολιτικές της συνεχιζόμενης λιτότητας και των περικοπών.


Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής υποψηφίους βουλευτές του νομού, πραγματοποίησαν το διήμερο Πέμπτης 3 και Παρασκευής 4 Μάη τις παρακάτω περιοδείες σε χωριά, περιοχές της Πόλης της Ηγουμενίτσας και τόπους εργασίας:

Πέμπτη πρωί.
α) ΕΛΤΑ, Λιμάνι, Λιμεναρχείο, Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας 

β) ΟΑΕΔ
γ) Αγορά Φιλιατών

Πέμπτη απόγευμα: Αγορά της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή πρωί
α) Επίσκεψη στον Φορέα διαχείρισης στενών και εκβολών ποταμών 
Καλαμά και Αχέροντα και στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας
β) Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας (10:00 συνάντηση – συζήτηση με Λιμενάρχη   και εκπροσώπους του Σωματείου Λιμενικών)
γ) Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας (11:00 συνάντηση – συζήτηση με Διευθύνοντα Σύμβουλο και εκπροσώπους εργαζομένων)
δ) Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας
ε) Επίσκεψη στην αγορά της πόλης . Συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου. Επίσκεψη σε κοινωνικό παντοπωλείο Ευαγγελίστριας.

Παρασκευή απόγευμα.
ώρα 17:30 Συνέντευξη Τύπου
ώρα 19:00 Επίσκεψη σε Αρχαιολογικό Μουσείο και ΤΕΙ Ηγουμενίτσας
ώρα 20:00 Κεντρική πολιτική προεκλογική συγκέντρωση,  στην πλατεία Δημαρχείου

Μετά την εκδήλωση θα συναντηθούμε με φίλους και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ στο καφε-εστιατόριο "Κεντρικό" στο Δρέπανο.


Από την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου