ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012


Μετεκλογική δήλωση της υποψήφιας βουλευτίνας Θεσπρωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αστυρόπης Τσακίρη

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη τους με τιμά και μου δημιουργεί ευθύνες, όπως σε όλους μας. Τους καλώ να μην πιστεύουν στα κανάλια και τις εφημερίδες ότι "Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" που δεν συνεργάζεται με κανέναν.
Την Πέμπτη 10/5 στους Φιλιάτες με τον  συνυποψήφιό μου βουλευτή  Δ. Τσότση μοιράσαμε το μετεκλογικό μας μήνυμα ευχαριστίας προς τους Θεσπρωτούς,  λέγοντας πως εμείς συνεχίζουμε αντιμνημονιακά παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να μας μπλέξουν και να συναινέσουμε με τις καταστροφικές πολιτικές τους. 
Το ίδιο κάναμε το πρωί του Σαββάτου 12/5  και στην Παραμυθιά λέγοντας στους πολίτες πως εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά των μνημονίων και της συνεχιζόμενης πολιτικής λιτότητας παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν πως δεν συνεργαζόμαστε.
 Εξηγήσαμε στον κόσμο πως δεν είναι δυνατόν να συναινέσουμε σε λύσεις που αντί να μας βγάζουν από την κρίση, οδηγούν τον  υπερήφανο λαό μας σε νέα εξαθλίωση από τις περικοπές, την ακρίβεια και τα χαράτσια.

Ηγουμενίτσα 13/5/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου