ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου 30/4/2012 - Περιοδείες διημέρου

Από την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων
Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αλέξης Τσίπρας μίλησε την Δευτέρα 30/4 στην κεντρική πλατεία στα Γιάννενα. Η συγκέντρωση ήταν σε παλμό και συμμετοχή κόσμου η μεγαλύτερη κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, καθώς την παρακολούθησαν πάνω από 1700 άτομα. Μετά την συγκέντρωση κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας  και οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν συνάντηση μαζί του και του έθεσαν τις αγωνίες και προβληματισμούς των κατοίκων του ακριτικού νομού μας, που πλήττεται ιδιαίτερα από τις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας των περικοπων και των μνημονίων. 

Πολλές φωτογραφίες από τη συγκέντρωση της 30/4 στα Γιάννενα μπορείτε να βρείτε στο λογαριασμό στο picasa του υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων Χρ. Μαντά. Μπορείτε να κατεβάσετε όποιες θέλετε πατώντας πρώτα στη φωτογραφία και μετά στο action (ή ενέργεια ίσως) και download photo.https://picasaweb.google.com/104734544704999924259/30412?authkey=Gv1sRgCNOQnIOvj9a24AE


H Εκλογική Επιτροπή Θεσπρωτίας σας καλεί στην κεντρική της πολιτική προεκλογική συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαΐου και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Πάνθεον». Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και η Όλγα Αθανίτη, μέλος της Κεντρικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συγκέντρωση οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας σας καλούν να συνεχίσετε μαζί τους την βραδιά στο εστιατόριο «Κεντρικό» στο Δρέπανο.



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

Το πρωί της 1ης Μάη, οι υποψήφιοι, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσουν  το παρόν τους στην κινητοποίηση της εργατικής πρωτομαγιάς.  Tο απόγευμα, κλιμάκιο της παράταξης με επικεφαλής υποψηφίους βουλευτές θα περιοδεύσει σε Πλαταριά, Σκορπιώνα, Φασκομηλιά και θα συζητήσει με τους πολίτες. Ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Τσότσης θα περιοδεύσει στα χωριά της Μοργκάνας Φιλιατών.

Την Τετάρτη το πρωί, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με επικεφαλής υποψηφίους βουλευτές θα επισκεφθούν υπηρεσίες της Ηγουμενίτσας.
Την Τετάρτη το απόγευμα, κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ με επικεφαλής υποψηφίους βουλευτές θα περιοδεύσουν στη Νέα Σελεύκεια και σε χωριά της ΔΕ Παραποτάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου