ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Συνεχίζουμε αντιμνημονιακά μαζί με τον κόσμο

Η εμπιστοσύνη και οι ψήφοι που μας έδωσαν οι πολίτες του νομού μας μας δημιουργούν ευθύνες. Δεν πρέπει την όποια επαφή αποκτήσαμε με όλον αυτό τον κόσμο που μας τίμησε να την διακόψουμε. Όλος αυτός ο κόσμος που βομβαρδίζεται απ' το πρωί ως το βράδυ από κανάλια και εφημερίδες ότι "Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ" περιμένει ενημέρωση για τις εξελίξεις που τρέχουν.
Την Πέμπτη 10/5 στους Φιλιάτες με τους υποψήφιούς μας βουλευτές  Δ. Τσότση και Πόπη Τσακίρη μοιράσαμε το μετεκλογικό μύνημα ευχαριστίας λέγοντας πως εμείς συνεχίζουμε αντιμνημονιακά παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να μας μπλέξουν και να συναινέσουμε με τις καταστροφικές πολιτικές τους. 
Το Σάββατο 12/5 το πρωί ώρα 11:00 με την υποψήφιά μας βουλευτή  Πόπη Τσακίρη μοιράσαμε το μετεκλογικό μύνημα ευχαριστίας και στην Παραμυθιά λέγοντας στον κόσμο πως εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε κατά των μνημονίων και της συνεχιζόμενης λιτότητας παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν πως δεν συνεργαζόμαστε και πως δεν προτείνουμε λύσεις. 

Τη Κυριακή  πρωί, όλοι στο "ΠΑΝΘΕΟΝ" , όπου θα κάνουμε συνέλευση με την παρουσία του Κώστα του Μαρματάκη (και ίσως και της Λ. Κιτσαντά ) από την Π.Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος πανελλαδικά και τοπικά και να συζητήσουμε τις όποιες πολιτικές εξελίξεις θα έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου