ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Διακομματική συνάντηση στο Δήμο Ηγουμενίτσας

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δελτίο  Τύπου                                 21/4/2012

Συνάντηση εκπροσώπων των κομμάτων στο Δήμο Ηγουμενίτσας
Στο Δήμο Ηγουμενίτσας το πρωί της Παρασκευής 20/4 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για συνεννόηση   σχετικά με τις ανοιχτές συγκεντρώσεις, τις αφισοκολλήσεις, τα αεροπανό και τη χρήση του «Πάνθεον» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 
Στη συνάντηση καταγράφηκε η απουσία εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ ενώ κανένα κόμμα πλην του ΚΚΕ (και του ΣΥΡΙΖΑ που επιφυλάχθηκε) δεν εξέφρασε την διάθεση να πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στη Πλατεία Δημαρχείου. 
Συμφωνήθηκε να χρησιμοποιήσουν το «Πάνθεον» για πολιτικές εκδηλώσεις στις 2/5 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στις 3/5 η ΔΗ.ΜΑΡ. και στις 4/5 ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ να πραγματοποιήσει την συγκέντρωσή του στις 26/4 στην Πλατεία Δημαρχείου. Για συνεντεύξεις τύπου μπορεί κατόπιν συνεννόησης τις πρωινές ώρες να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Περιοδεία Υποψηφίων ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στην Παραμυθιά
Περιοδεία στην Παραμυθιά πραγματοποίησε σήμερα 21/4 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με τους υποψήφιους βουλευτές Τσακίρη Αστυρόπη και   Δημήτρη Τσότση.
Το κλιμάκιο περιόδευσε σε καφενεία και στην αγορά  της πόλης  και συνομίλησε με πολίτες και νεολαίους, κατέγραψε γενικά θετικές εντυπώσεις και εισέπραξε την αποδοχή της πλειοψηφίας των πολιτών. Η αντιπροσωπεία διαπίστωσε πως από τους   εκπρόσωπους  του δικομματισμού, που επίσης βρίσκονταν στην περιοχή κυκλοφορούσαν μόνο τα νέα πρόσωπα, ενώ εκείνοι που είχαν διαχειριστεί την εξουσία παρέμεναν σε κλειστό χώρο και περιστοιχίζονταν από αρκετούς συνοδούς, φοβούμενοι το ξέσπασμα της οργής και αγανάκτησης του κόσμου.
Οι έμποροι της περιοχής εξέφρασαν την απελπισία τους για τη μείωση της κίνησης στην αγορά, ενώ οι κρεοπώλες μετέφεραν τα παράπονά τους για την μείωση των υγειονομικών ελέγχων και την έλλειψη δημόσιων σφαγείων. 
Τέλος μέρος του κλιμακίου με τον Δημήτρη Τσότση επισκέφθηκε το σημείο υπερχείλισης των νερών της βροχής λόγω έντονης ξαφνικής νεροποντής τις πρωινές ώρες στον Ξηρόλοφο. Εκεί ενημερώθηκε από ορισμένους πληγέντες πολίτες που εξέφρασαν την απελπισία τους λόγω της αδυναμίας της οργανωμένης πολιτείας να προλάβει το ξέσπασμα των φυσικών φαινομένων (λόγω κακοτεχνιών και έλλειψης στοιχειωδών υποδομών) και έτσι να μπορέσει να προστατέψει τις περιουσίες και το εισόδημά τους, που τόσο έχει πληγεί από τις περικοπές και τα μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου