ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ


Σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία υποψηφίων βουλευτών του νομού Θεσπρωτίας θα περιοδεύσει στο Μαυρούδι, Άγιο Βλάσιο και Καστρί.

Αύριο Τρίτη 24 Απριλίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία υποψηφίων βουλευτών του νομού Θεσπρωτίας θα συναντηθεί με φορείς της Ηγουμενίτσας.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου, θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου στο «Πάνθεον» ώρα 19:00.

Κατά τις παραπάνω δράσεις, οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη του κλιμακίου του συμμαχικού σχήματος, θα συζητήσουν με τους πολίτες για τα καθημερινά τους προβλήματα και θα παρουσιάσουν το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ  


            Κάτσης Μάριος
Γεννήθηκε το 1985, κατάγεται από τον Άγιο Βλάσιο και είναι άγαμος. Aποφοίτησε το 2008 από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών-Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από τα φοιτητικά του χρόνια, συμμετέχει ενεργά σε  συνδικαλιστικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες  με παραδείγματα το νικηφόρο κίνημα κατά του Άρθρου 16, αντιρατσιστικές & αντιπολεμικές πρωτοβουλίες ή σχήματα αυτοοργάνωσης  των Φοιτητικών Εστιών. Είναι μέλος της Νεολαίας του ΣΥΝ από το 2007, της οποίας διετέλεσε και γραμματέας σπουδάζουσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Από το 2010 ζει και εργάζεται στην Ηγουμενίτσα στον ιδιωτικό τομέα ως προγραμματιστής, όπου δραστηριοποιείται ενεργά στα ζητήματα της περιοχής (μεταναστευτικό, αγωγός φυσικού αερίου, ιδιωτικοποίηση Λιμένος Ηγουμενίτσας). Επίσης συμμετέχει στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία.
             

Τσακίρη Αστυρόπη (το γένος Κομίνη)
Γεννήθηκε στη Σκορπιώνα Θεσπρωτίας και διαμένει μόνιμα στην Ηγουμενίτσα. Είναι μέλος του ΣΥΝ από την ίδρυσή του και μέλος της Νομαρχιακής του Επιτροπής επί σειρά ετών. Προέρχεται από το ΚΚΕ. Συμμετέχει ενεργά στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας.  Ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ το 2009, ενώ παλιότερα ήταν υποψήφια σε ψηφοδέλτια για την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Τσακίρη (από το Σαλονίκι του Δήμου Σουλίου) και έχει τρία παιδιά.
Τσότσης Δημήτρης
Γεννήθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, όπου και διαμένει μόνιμα. Από τα νεανικά του χρόνια ανέπτυξε πολιτική δράση οργανωμένος αρχικά στην ΚΝΕ. Πάνω από τριάντα χρόνια ταχυδρόμος είναι σε μόνιμη επαφή με τα καθημερινά προβλήματα κάθε χωριού και μαχαλά της επαρχίας Φιλιατών, τόσο με την επαγγελματική του ιδιότητα, όσο και με τη μακρόχρονη ενασχόλησή του με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Καλλικρατικού Δήμου Φιλιατών, εκλεγμένος με την παράταξη «Δημοκρατική Ενωτική Κίνηση». Είναι παντρεμένος με την  έμπορο Νανά Ιωακειμίδου και έχει δύο παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου